/Прочитано:

396

УЈП објави нова листа на должници

Управата за јавни приходи објавува Листа на должници бр. 07/2018 за долгови достасани до 31.3.2018 и неплатени до 30.6.2018 година по основ на ДДВ, данок на добивка, персонален данок на доход, придонеси од задолжително социјално осигурување, акцизи и царини, за кои вкупниот износ на долгот е повисок од 120.000 денари за физичките лица и самостојни вршители на дејност и повисок од 300.000 денари за правните лица. Листата на должници е достапна на следниот линк.