/Прочитано:

659

10 години Академик

Драги корисници,

Ве покануваме заедно да го прославиме нашиот роденден, по повод кој подготвивме екстра поволности за вас за сите наши производи, кои може да ги искористите во периодот од 1 септември до 31 декември 2019 година.

 

60% – 90%
попуст на правната литература

Закон за управните спорови  само  502,00 ден. со ДДВ
Закон за извршување  само  661,60 ден. со ДДВ
Закон за стечај  само  840,00 ден. со ДДВ
Прирачник за канцелариско и архивско работење  само  480,00 ден. со ДДВ
Прирачник за безбедност и здравје при работа  само  480,00 ден. со ДДВ
Закон за концесии и јавно приватно партнерство  само  546,00 ден. со ДДВ
Право на интелектуална сопственост  само  582,00 ден. со ДДВ
Збирка на прописи од областа на трудовото право  само  582,00 ден. со ДДВ
Закон за семејство  само  840,00 ден. со ДДВ
199 Обрасци на договори  само  1.176,00 ден. со ДДВ
Прирачник за заштита на личните податоци  само  992,50 ден. со ДДВ

 

КНИГА НА МЕСЕЦОТ

Во секој од следните четири месеци една книга во издание на Академик само во тој месец со екстра попуст.

Книга на месецот за септември

попуст од 70%, односно 1.170,00 денари

 

20%
попуст на правните обуки

Секоја котизација за правните обуки со попуст од 20%.

Корисниците на Академика добиваат посебна ексклузивна можност – за секој учесник пријавен по редовна цена (4.200,00 денари + ДДВ), едно учество гратис, односно колку уплатени котизации, уште толку котизации гратис.

 

Пакет ОБУКИ

3 котизации + 3 месеци пристап за 1 конекција на Академика на македонски јазик 12.600,00+ДДВ
5 котизации + 6 месеци пристап за 1 конекција на Академика на македонски јазик 23.500,00+ДДВ
7 котизации + 1 година пристап за 1 конекција на Академика на македонски јазик 39.000,00+ДДВ

 

Пакет КНИГИ

книги во вредност над 3.000,00 денари + ДДВ + 2 месеци гратис пристап на Академика на македонски јазик
книги во вредност над 6.000,00 денари + ДДВ + 3 месеци гратис пристап на Академика на македонски јазик
книги во вредност над 6.000,00 денари + ДДВ + 1 котизација за обука гратис

 

Пакет ЛОЗИНКИ

пристап за 1 година на Академика на македонски јазик  + ваучер за книги во вредност од 3.000,00 денари + ДДВ
пристап за 1 година на Академика на македонски јазик  + 1 котизација за обука гратис

 

ALL INCLUSIVE Академика

Не пропуштајте!

За само 39.000,00 денари + ДДВ добивате:

  • годишна претплата на Академика на македонски јазик
  • 6 котизации кои може да ги користите во текот на целата година
  • ваучер од 5.000,00 денари за правна литература
  • 3 месеца реклами на www.akademik.mk

 

10 години тимот на Академик, воден од страста за правото, секојдневно е посветен на остварување на својата мисија – да им го олесни правното работење на своите корисници и да придонесе за нивниот успех со тоа што ќе им обезбеди најбрз и најлесен пристап до целокупното важечко законодавство на Македонија преку сеопфатната и дневно ажурирана збирка на прописи, akademika.com.mk, пристап до стручна, квалитетна и богата правна литература, како и релевантни и практични обуки на правни теми поврзани со секојдневното работење на корисниците.

 

Сите заинтересирани можат да се информираат за попустите преку е-пошта на електронската адреса akademik@akademik.com.mk, а сите дополнителни информации може да се добијат на телефоните +389 02 3221 091 и +389 02 3237 465.

 

Ќе ни биде огромна чест доколку одвоите време и нè посетите во нашите простории, на кафе-муабет во пријатна атмосфера.

 

Тимот на Академик