< 2019 >
November
SuMoTuWeThFrSa
     12
34
 • 15:00 -19:00
  04/11/2019

  Форма и содржина на договорот за вработување; Видови договори за вработување и договор за вработување наспроти други договори за ангажирање лица…

56
 • 15:00 -19:00
  06/11/2019

  Форма и содржина на договорот за вработување; Видови договори за вработување и договор за вработување наспроти други договори за ангажирање лица…

789
10111213
 • 16:00 -19:00
  13/11/2019

  Пишување правни поднесоци/тужба; Пишување правни поднесоци/ жалба; Практична вежба за пишување тужба; Практична вежба за пишување жалба…

14
 • 15:00 -19:00
  14/11/2019

  Пишување правни поднесоци/тужба; Пишување правни поднесоци/ жалба; Практична вежба за пишување тужба; Практична вежба за пишување жалба…

1516
17181920212223
242526
 • 10:00 -16:00
  26/11/2019

  На 26. 11. 2019 Академик ќе одржи обука на тема „Специфики во примената на новиот Закон за јавните набавки и на подзаконските акти, со посебен осврт на донесувањето на годишните планови за јавни набавки“.  На обуката посебен акцент ќе биде ставен на обврските и одговорностите на учесниците во постапката; исклучоците од примена на Законот; критериумите за избор на најповолна понуда и 11-те нови подзаконски акти.

2728
 • 10:00 -15:00
  28/11/2019

  На 28 ноември 2019 година (четврток) Академик ќе одржи обука на тема „Најнови измени и дополнувања на Законот за катастар на недвижности и на подзаконските акти“. 

  Предавачи на обуката ќе бидат Борис Тунџев – директор на Агенцијата за катастар на недвижности на Република Северна Македонија и државни советници од Агенцијата.

   

2930