< 2019 >
ноември 03 - ноември 09
 • 03
  No events
 • 04

  Студентска обука за работни односи

  15:00 -19:00
  04/11/2019

  Форма и содржина на договорот за вработување; Видови договори за вработување и договор за вработување наспроти други договори за ангажирање лица…

 • 05

  Обука за инспекцискиот надзор - права и обврски на компаниите

  10:00 -15:00
  05/11/2019

  На 5 ноември  2019 година (вторник) Академик ќе одржи обука на тема  „Новиот Закон за инспекциски надзор и приватниот сектор – права и обврски на компаниите“. Предавач на обуката ќе биде Методија Димовскичлен на Инспекцискиот совет.

 • 06

  Студентска обука за работни односи

  15:00 -19:00
  06/11/2019

  Форма и содржина на договорот за вработување; Видови договори за вработување и договор за вработување наспроти други договори за ангажирање лица…

 • 07
  No events
 • 08
  No events
 • 09
  No events