< 2019 >
декември 01 - декември 07
 • 01
  No events
 • 02
  No events
 • 03
  No events
 • 04
  No events
 • 05

  Обука за договори за ангажирање лица

  10:00 -15:00
  05/12/2019

  На 5.12.2019 година (четврток) Академик ќе одржи обука на тема Договори за ангажирање лица  – Примена на одредбите од Законот за работните односи, Законот за практикантство, Законот за облигационите односи, Законот за волонтерство, Законот за трансформација во редовен работен однос.

 • 06
  No events
 • 07
  No events