< 2019 >
September
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718
  • 10:00 -15:00
    18/09/2019

    „Академик“ ќе одржи обука на тема „Начини и мерки за задолжително обезбедување заштита и тајност на личните податоци“. Предавач на обуката ќе биде Ангел Наковски – долгогодишен експерт од областа на заштитата на личните податоци.

192021
2223242526
  • 10:00 -15:00
    26/09/2019

    На 26 септември „Академик“ ќе одржи обука на тема „ПРАКТИЧНА ПРИМЕНА НА ЗАКОНОТ ЗА ГРАДЕЊЕ  – Постапка за добивање одобрение за градење, права и обврски на учесниците во изградбата на објектите, соинвеститорство, причини за прекин на изградбата, правни ризици и последици од прекинот“. Предавач на обуката ќе биде Мартин Оџаклиески – државен советник за управно-надзорни работи при Министерството за транспорт и врски.

2728
2930