< 2020 >
ноември 29 - декември 05
 • 29
  No events
 • 30
  No events
 • 01
  No events
 • 02
  No events
 • 03
  No events
 • 04

  Онлајн обука: „Мотивирање на вработените во време на ковид-криза“

  10:00 -13:00
  04/12/2020

  На 4.12.2020 година (петок), Академик ќе одржи онлајн обука на тема Мотивирање на вработените во време на ковид-криза“. Обуката ќе се одржи од 10:00 до 13:00 часот. Предавач на обуката ќе биде Дејан Маџоски – менаџер за организациски развој и развој на таленти во „Пивара Скопје“ АД.

  Во време на глобална криза предизвикана од вирусот ковид-19, огромен број компании се соочуваат со низа сериозни предизвици, кои покрај финансиските проблеми и приспособувањето на начинот на работа на новонастанатата ситуација, го вклучуваат и предизвикот за зачувување на физичкото и менталното здравје на своите вработени. Повеќе за обуката на следниов линк.

 • 05
  No events