< 2020 >
December
 • 04

  Онлајн обука: „Мотивирање на вработените во време на ковид-криза“

  10:00 -13:00
  04/12/2020

  На 4.12.2020 година (петок), Академик ќе одржи онлајн обука на тема Мотивирање на вработените во време на ковид-криза“. Обуката ќе се одржи од 10:00 до 13:00 часот. Предавач на обуката ќе биде Дејан Маџоски – менаџер за организациски развој и развој на таленти во „Пивара Скопје“ АД.

  Во време на глобална криза предизвикана од вирусот ковид-19, огромен број компании се соочуваат со низа сериозни предизвици, кои покрај финансиските проблеми и приспособувањето на начинот на работа на новонастанатата ситуација, го вклучуваат и предизвикот за зачувување на физичкото и менталното здравје на своите вработени. Повеќе за обуката на следниов линк.

 • 10

  Онлјан обука за јавни набавки

  10:00 -13:00
  10/12/2020

  Академик конципираше обука од областа на јавните набавки, на тема „Критериуми за избор на економски најповолна понуда, со осврт на елементот квалитет и утврдување на способност на економските оператори“, наменета за претставници од сите договорни органи, економски оператори, членови на комисии за јавни набавки, одговорни лица и вработени во организационата единица за јавни набавки. Обуката ќе се одржи на 10 декември 2020 година, од 10:00 до 13:00 часот. Повеќе за обуката на следниов линк.