/ Прочитано:

497

Адвокат Дуња Туртурова објавува оглас за ангажирање адвокатски приправник

Адвокат Дуња Туртурова од Скопје објавува оглас за ангажирање  адвокатски приправник. Деталите за огласот на следниот линк.