/ Прочитано:

1.162

Адвокатите да достават коментари на Предлог-законот за облигационите односи

„На веб-страницата ener.gov.mk е објавен Предлог-законот за облигациони односи. Имајќи предвид дека се работи за прашање од исклучителен интерес за адвокатурата, ги повикуваме членовите на Адвокатската комора на РСМ, како засегната страна, внимателно да го разгледаат предложениот текст на Предлог-законот и своите коментари и јасни ставови заклучно со 1.11.19 година (петок) да ги достават до Комората на е-пошта: lawyermk@mba.org.mk“, соопштуваат од Адвокатската комора.

Објавен текстот на новиот Предлог-закон за облигационите односи

М.В