/ Прочитано:

1.039

Адвокатите да достават коментари на Предлог-законот за парничната постапка

„Ве информираме дека Предлог законот за парнична постапка е објавен на ener.gov.mk (https://ener.gov.mk/Default.aspx?item=pub_regulation&subitem=view_reg_detail&itemid=58350 ).

Ги повикуваме членовите на Адвокатската комора на РСМ, внимателно да го разгледаат текстот на Предлог законот и коментарите, забелешките или сугестии заклучно со 02.10.2020  (петок) да ги достават до Комората  на имеил: lawyermk@mba.org.mk “, соопштуваат од Адвокатската комора.

Во подготовка нов Закон за парничната постапка – објавен текстот на Нацрт-законот

М.В