/ Прочитано:

1.912

АКРМ со апел за донација за помош на малата Бисера

„Почитувани колеги,

„На 11-месечната Бисера Здравковски, ќерка на наш колега адвокат Никола Здравковски од Велес, ѝ е дијагностицирана ретка срцева аномалија (pulmonary artery sling) и стеснување на трахејата (traheostomy), за што е потребно итно да се извршат две операции во Хајделберг, Германија.

Ве молиме да бидете хумани и да донирате средства на следните сметки:

Здравковски Бисера

500-600018840598 – Стопанска банка АД Битола

Zdravkovski Bisera

Ljuben Vesov br.18 Veles

IBAN CODE: MK07500080013779649

STOPANSKA BANKA AD BITOLA

SWIFT STBBMK22“