/ Прочитано:

1.576

Апелациониот суд: Одложени јавни седници и расправи

„Се одлагаат јавните седници и расправи закажани во Кривичниот оддел на Апелациониот суд Скопје за деновите:

– 07.06.2020 година – по предметите – КЖ-1088/19; КЖ-160/20; КЖ-165/20; КЖ-912/29; КЖ-7/20 и КЖ-288/20

– 08.07.2020 година – по предметот КЖ-1033/19

– 09.07.2020 година – по предметот КЖ-823/19

– 13.07.2020 година – по предметот КЖ-689/19

– 14.07.2020 година – по предметите КЖ-393/20; КЖ-231/20; КЖ-234/20 и КЖ-90/20

Дополнително странките и јавноста ќе бидат известени за денот на одржување на одложените седници“, се наведува во соопштението на Апелациониот суд.