/ Прочитано:

2.223

ДИК објави табела на акредитирани набљудувачи за претстојниот референдум

Државната изборна комисија објави табела на акредитирани набљудувачи за претстојниот референдум. Во табелата се наоѓаат имињата на домашните акредитирани набљудувачи, на странските набљудувачи, како и на странските медиуми. Табелата на акредитирани набљудувачи може да се погледне на следниот линк.