Експертски панел за судбината на реформите во услови на политичка криза

Во рамките на проектот  „Детски болести на демократијата“, Асоцијацијата за граѓанска толеранција и соработка организираше експертски панел насловен како „Судбината на реформите во услови на политичка криза“. На панелот, покрај експертската дебата за реформите, се дискутираше и за резултатите од анкетата и истражувањето за спроведувањето на реформите. Панелот го отвори новинарот и професор Сашо Орданоски, … Продолжи со читање Експертски панел за судбината на реформите во услови на политичка криза