/Прочитано:

74

Академик обука за канцелариското работење

View Calendar
25/02/2020 10:00 - 15:00

Академик обука за канцелариското работење

На ден 25.2.2020 година, Академик организира еднодневна обука на тема: „Сè што треба да знаете за канцелариското и архивското работење – од приемот на документацијата, па сè до нејзиното уништување“.

Една од основните задачи на секој правен субјект е правилно водење на канцелариското и архивското работење. Правилното постапување со документарниот и со архивскиот материјал е клучен сегмент во управувањето со правниот субјект и во докажувањето на законитоста во неговото работење.

Спонзориран текст