/ Прочитано:

42

АКАДЕМИК ОБУКИ: Како да станам газда

View Calendar
01/06/2024 12:00 - 14:00 Europe/Skopje

Имам бизнис идеја, како да заработувам за убав живот од неа?

За да ви помогнеме да го пронајдете одговорот на ова прашање, Академик организира серија обуки чија цел е да им се дадат основни знаења и информации на сите оние кои сакаат да започнат свој бизнис. Кратки и јасни одговори на конкретни прашања за тоа како се станува газда – тоа ќе бидат нашите неконвенционални, практични и интересни обуки од овој серијал. Ќе бидат опфатени сите најважни области од работењето на еден бизнис, ама не мора да сте правник или економист или стручњак за било што, за да ги разберете нашите обучувачи кога ќе ви раскажуваат за правни работи или за сметководство или за продажба или за маркетинг – тие се супер искусни и стручни и ќе ви ги приближат овие теми на разбирлив и јасен начин.

Втората обука, Фактури, трошоци, бројки, бројки, профит, ќе биде за сите оние бројки кои се неопходни да ги разберете доколку сакате да бидете газда. Како парите доаѓаат на сметка, ама и како излегуваат од сметката; зошто мора да го изразам ДДВ-то, а кога не треба, зошто про-фактура, а кога фактура; морам да платам и данок?  Нашиот сметководител и сопственик на сметководственото биро Примаконти, г-дин Гоце Кузмановски, целиот работен век се дружи со бројки и сè уште не му здодеало. Слободно поставувајте му прашања како да стигнете до точна и прецизна завршна сметка.

ЛокацијаНетавил (https://netaville.mk)

Цена за една обука1.600 ден. со вклучен ДДВ