/Прочитано:

88

Обука за договори за ангажирање лица

View Calendar
05/12/2019 10:00 - 15:00

Обука за договори за ангажирање лица

На 5.12.2019 година (четврток) Академик ќе одржи обука на тема Договори за ангажирање лица  – Примена на одредбите од Законот за работните односи, Законот за практикантство, Законот за облигационите односи, Законот за волонтерство, Законот за трансформација во редовен работен однос.