/Прочитано:

140

Обука за инспекцискиот надзор – права и обврски на компаниите

View Calendar
05/11/2019 10:00 - 15:00

Обука за инспекцискиот надзор - права и обврски на компаниите

На 5 ноември  2019 година (вторник) Академик ќе одржи обука на тема  „Новиот Закон за инспекциски надзор и приватниот сектор – права и обврски на компаниите“. Предавач на обуката ќе биде Методија Димовскичлен на Инспекцискиот совет.

Спонзориран текст