/Прочитано:

145

Обука за лични податоци

View Calendar

„Академик“ ќе одржи обука на тема „Начини и мерки за задолжително обезбедување заштита и тајност на личните податоци“. Предавач на обуката ќе биде Ангел Наковски – долгогодишен експерт од областа на заштитата на личните податоци.

Спонзориран текст