/Прочитано:

116

Обука за Законот за инспекциски надзор

View Calendar
17/12/2019 10:00 - 15:00

Обука за Законот за инспекциски надзор

На 17 декември 2019 година (вторник) Академик ќе одржи обука на тема „Новиот Закон за инспекциски надзор и приватниот сектор – права и обврски на компаниите“. Предавач на обуката ќе биде  Методија Димовски – член на Инспекцискиот совет.

Спонзориран текст