/Прочитано:

131

Обука за законско користење и располагање со ствари во државна и во општинска сопственост

View Calendar
19/09/2019 10:00 - 15:00

Обука за законско користење и располагање со ствари во државна и во општинска сопственост

На 19 септември „Академик“ ќе одржи обука на тема „Правилно и законско користење и располагање со ствари во државна и во општинска сопственост – нови законски измени и дополнувања“. Предавач на обуката ќе биде Сашо Матески.

Спонзориран текст