/Прочитано:

164

Онлајн обука: „Мотивирање на вработените во време на ковид-криза“

View Calendar
04/12/2020 10:00 - 13:00

На 4.12.2020 година (петок), Академик ќе одржи онлајн обука на тема Мотивирање на вработените во време на ковид-криза“. Обуката ќе се одржи од 10:00 до 13:00 часот. Предавач на обуката ќе биде Дејан Маџоски – менаџер за организациски развој и развој на таленти во „Пивара Скопје“ АД.

Во време на глобална криза предизвикана од вирусот ковид-19, огромен број компании се соочуваат со низа сериозни предизвици, кои покрај финансиските проблеми и приспособувањето на начинот на работа на новонастанатата ситуација, го вклучуваат и предизвикот за зачувување на физичкото и менталното здравје на своите вработени. Повеќе за обуката на следниов линк.