/Прочитано:

97

Студентска обука за граѓанско право

View Calendar
14/11/2019 15:00 - 19:00

Студентска обука за граѓанско право

Пишување правни поднесоци/тужба; Пишување правни поднесоци/ жалба; Практична вежба за пишување тужба; Практична вежба за пишување жалба…

Спонзориран текст