/Прочитано:

105

Студентска обука за граѓанско право

View Calendar
13/11/2019 16:00 - 19:00

Студентска обука за граѓанско право

Пишување правни поднесоци/тужба; Пишување правни поднесоци/ жалба; Практична вежба за пишување тужба; Практична вежба за пишување жалба...

Спонзориран текст