/Прочитано:

102

Студентска обука за работни односи

View Calendar
06/11/2019 15:00 - 19:00

Студентска обука за работни односи

Форма и содржина на договорот за вработување; Видови договори за вработување и договор за вработување наспроти други договори за ангажирање лица…

Спонзориран текст