/Прочитано:

116

Студентска обука за работни односи

View Calendar
04/11/2019 15:00 - 19:00

Студентска обука за работни односи

Форма и содржина на договорот за вработување; Видови договори за вработување и договор за вработување наспроти други договори за ангажирање лица...

Спонзориран текст