/ Прочитано:

2.494

Февруари во Академик

Ако сте вљубени во правото, дојдете во Академик и добијте 20 % попуст за купени 2 производи од пoнудата на Академик (правна литература, правни обуки, претплата на akademika.com.mk).

Вие направете го вашиот совршен пар!

Следете нѐ на akademik.mk, на Фејсбук и на Инстаграм во текот на целиот месец и дознајте ги инспиративните приказни на нашите соговорници за нивната љубов кон правото.

За повеќе информации, побарајте нѐ на: +389 02 3221 091 и +389 02 3122 308 или пишете ни на akademik@akademik.com.mk,

Со љубов,

Тимот на Академик