/ Прочитано:

1.630

(ФОТО) Основниот суд Кавадарци постави паравани за целосна заштита на странките

„Заради спречување на каква било инфекција и заради намалување на ризикот за ширење на вирусот ковид-19, Основниот суд Кавадарци обезбеди целосна заштита за странките со поставување на плексиглас-паравани во судниците на судот каде што непречено ќе се одвиваат сите судења“, информираат од Судот.

Image may contain: indoor

 

Image may contain: people sitting, table and indoor

 

Image may contain: one or more people and indoor

 

Image may contain: indoor

Онлајн судење за разбојништво во Основниот суд Кавадарци

Онлајн судења во Основниот суд Кавадарци