/ Прочитано:

837

Годишна средба на македонските правници во Охрид

Четврток, 30 мај 2013 – Во организација на Здружението на правници  денеска и утре во Охрид ќе се одржи 68-та годишна Средба на правниците посветена на темата „Отворени правни прашања од имотноправната, деловноправната и трудовоправната област“.

На  средбата ќе се дебатира за донесените и предложените закони  од почетокот на годинава и за перспективите за нивна примена. Ќе бидат презентирани теми од областа на имотноправната, деловноправната и трудоправната област.