/ Прочитано:

641

Информативен билтен на Советот на адвокатски комори и правни здруженија на Европа

Советот на адвокатски комори и правни здруженија на Европа (CCBE) го објави Информативниот билтен број 78. Билтенот може да се преземе на следниотлинк.