/Прочитано:

370

Информација за предмети во основните јавни обвинителства по член 205 или 206 од КЗ

Јавното обвинителство објави збирна информација за предмети во основните јавни обвинителства по член 205 или 206 од Кривичниот законик, како и по пријави за непочитување на мерки за спречување или сузбивање на опасна заразна болест – коронавирус COVID 19. Информацијата може да се преземе на следниот линк.