/ Прочитано:

841

Информацијата за Договорот за елиминирање на сексуалната експлоатација и злоупотреба на владина седница

На предлог на Министерството за надворешни работи, на денешната седница на Владата на РМ ќе се најде и Информацијата за потпишување договор меѓу генералниот секретар на Обединетите нации и Владата на Република Македонија: Обврска да се елиминира сексуалната експлоатација и злоупотреба, информираат од Владата на РМ.

М.В