/ Прочитано:

514

Извештајот на ГРЕКО преведен и објавен на македонски јазик

Министерството за правда го објави извештајот на ГРЕКО преведен на македонски јазик, а во согласност со барањата на ГРЕКО од каде што побараа „што е можно поскоро објавување на извештајот преведен на националниот јазик.“ Извештајот може да се преземе на следниот линк.