/ Прочитано:

1.134

Известување за вонредни инспекциски надзори од страна на Инспекторатот за животна средина

Владата објави информација за вонредни инспекциски надзори од страна на Државниот инспекторат за животна средина на територијата на Град Скопје, Општина Битола, Општина Струмица, Општина Гостивар и Општина Тетово со околината. Известувањето може да се преземе на следниот линк.