/ Прочитано:

6.929

Јавен оглас за прием во почeтна обукa во Академијaта зa судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ 

Управниот одбор на Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ Скопје, на седницата одржана на 9.5.2019 година донесе одлука за објавување јавен оглас за прием на 60 слушатели на новата VII генерација на почетна обука.

Јавен оглас за прием во почетна обука

Образец за пријава