/ Прочитано:

704

Јавниот увид на избирачкиот список за локалните изборите започнува утре

Јавниот увид на избирачкиот список за локалните изборите започнува утре и ќе трае до 9 септември.  ДИК го повикува граѓаните да ги проверат своите своите податоци на следниот линк.