/ Прочитано:

2.149

Јавното обвинителство од понеделник со ново работно време од 7:30 до 15:30 часот

В.д. јавниот обвинител на Република Македонија денес донесе Одлука за утврдување на ново работно време во јавните обвинителства во Република Македонија. Новоутврденото работно време, кое ќе се применува од 4 септември 2017 година (понеделник), започнува во 7:30 часот и трае до 15:30 часот.

Одлуката за утврдување на работното време ќе се применува во Јавното обвинителство на Република Македонија, вишите јавни обвинителства и основните јавни обвинителства.

M.В