/ Прочитано:

1.891

Конкурс за доделување стипендии на редовни студенти Роми

МОН објавува конкурс за доделување стипендии на редовни студенти Роми запишани на студии од прв циклус на јавните и приватните високообразовни установи во Република Северна Македонија за студиската 2021/2022 година. Конкурсот е објавен на следниот линк.