/ Прочитано:

1.120

Конкурс за именување извршители

Министерството за правда објавува конкурс за именување извршители на подрачјето на Основниот граѓански суд Скопје и Основниот кривичен суд Скопје, на подрачјето на Основниот суд во Прилеп и на подрачјето на Основниот суд во Крушево. Деталите за конкурсот на следниот линк.