/Прочитано:

1.112

Конкурс за прием на студенти запишани на додипломски студии во државните студентски домови

Министерството за образование и наука го објави конкурсот за прием на студенти запишани на додипломски студии во државните студентски домови и други објекти за сместување во Република Северна Македонија за студиската 2020/2021 година. Деталните информации за конкурсот може да се погледнат на следниот линк.