/ Прочитано:

1.773

Летна школа во Москва

Правниот факултет „Јустинијан Први“ објавува документ во врска со организирање на Летна школа во Москва, Руската Федерација. Летнатата школа ќе се одржи од 6 до 22 август 2018 година во Москва. Во прилог е документот документот со сите информации за Летната школа.