/ Прочитано:

1.804

Македонската берза го објави новиот месечен статистички билтен

Македонска берза го објави Билтенот за месец март 2019. Според податоците од Билтенот, вкупниот промет изнесува 995.462.412, додека пак бројот на трансакции изнесува 1.396. Месечниот статистички билтен за март 2019 година може да се преземе на следниот линк.