/ Прочитано:

1.525

Министерството за економија со јавен повик за субвенционирање на претпријатија за користење на консултантски услуги

Министерството за економија објавува јавен повик за субвенционирање на претпријатија за користење на консултантски услуги. Деталите за јавниот повик може да се погледнат на следниот линк.