/Прочитано:

6.401

МОН: Резултати од конкурсот за доделување студентски стипендии за академската 2019/2020

Министерството за образование и наука ги објави резултатите од конкурсот за доделување студентски стипендии за академската 2019/2020. Резултатите може да се погледнат на следниот линк.