/ Прочитано:

947

МВР ја објави националната потерница за Сашо Мијалков

Министерството за внатрешни работи на својата веб-страница ја објави националната потерница за Сашо Мијалков. Објавата на МВР може да се преземе на следниот линк.

Кривичен суд: Обвинителството бараше притвор за Мијалков поради сомнение за бегство

МВР во потрага по Сашо Мијалков, кому му е определен куќен притвор

М.В