/ Прочитано:

1.081

МВР трага по овие лица

Четврток, 3 мај 2012 – Основниот суд 1 Скопје издаде наредба за меѓународна потерница на лицата Алил Демири роден 1985 година во Скопје  и Африм Исмаиловиќ роден 1980 година исто така во Скопје. Според полицијата овие две лица се директни ученици во убиството кај Смиљковското езеро. Полицијата ги сомничи за тероризам. Изречена им е мерка 30 дневен притвор.