/ Прочитано:

1.183

Насловна – Во живо судење

 

Судење „Бришач“: Судот ќе ги разгледува деталните извештаи за исплатените штети за сообраќајките

По годишните одмори, денеска продолжува судењето за случајот „Бришач“. Предвидено е судот детално да ги разгледа извештаите за исплатените штети за сообраќајките. Минатиот пат, судот му одреди мерка притвор на еден од обвинетите откако истиот не се појави на главна расправа. Според информации од неговото семејство наводно заминал на краток пат во Авганистан.  >>