/ Прочитано:

1.543

Национална потерница за Игор Спасов

МВР распиша национална потерница по Игор Спасов откако тој пред десет дена не се вратил во затворот „Идризово“. Од МВР известија дека потрагата по Игор Спасов почнала откако полицијата била известена дека тој не се вратил во казнената установа. Спасов е осуден на 14-годишна затворска казна за убиството на Мартин Нешковски. Националната потерница за Спасов на следниот линк.