/ Прочитано:

2.173

Неработни денови во месец јануари

За сите граѓани на РМ

  • 01 јануари (сабота), Нова Година,
  • 07 јануари (петок), Божик, првиот ден на Божик според православниот календар,

За граѓаните од православна вероисповед

  • 06 јануари (четврток), Бадник, ден пред Божик,
  • 19 јануари (среда), Богојавление (Водици)

За граѓаните припадници на српската заедница во РМ

  • 27 јануари (четврток), Свети Сава

НЕРАБОТНИ ДЕНОВИ ЗА 2022 ГОДИНА: Објавена Програмата на МТСП

М.В